Backup-uri diverse aparate


Scrie răspuns
vieruc
Mesaje: 5
Membru din: Mar Feb 21, 2017 2:18 pm
RCA 2018

#121

Mar Sep 12, 2017 12:29 pm

Stiam ceva de scurtcircuitarea pinilor ,8 cu 9,daca nu ma insel al procesorului,dar nu am incercat fiindca nu sunt sigur

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 965
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 89 times
Been thanked: 237 times
RCA 2018

#122

Mie Sep 13, 2017 5:26 am

Incearca sa copiezi pe un card de maxim 2gb cele doua foldere din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Eventual redenumesti folderul TATA2_T400 in Default>daca porneste urc si un backup.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

florin farau
Mesaje: 3
Membru din: Mie Dec 28, 2016 11:08 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#123

Mar Oct 10, 2017 7:00 am

Bună,am un gps Hieha 704,nu mai pornește,apare doar Hieha scris și rămâne blocat așa,se mai poate face ceva cu el sau pot sa îl arunc?Va mulțumesc,faceți o treabă minunata aici.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 965
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 89 times
Been thanked: 237 times
RCA 2018

#124

Mar Oct 10, 2017 7:05 am

La pc se conecteaza?
Orice modificare se face pe propria raspundere.

johnny2007c
Mesaje: 7
Membru din: Lun Oct 09, 2017 5:14 pm
RCA 2018

#125

Joi Oct 26, 2017 7:02 pm

Pentru un Falk F Series 73760, care se blocheaza dupa cateva minute de functionare, cum pot sa-l resoftez? Am incercat diverse versiuni de igo, dar nu asta-i cauza! Cum as putea sa-l formatez si sa-i refac sistemul? Ma puteti ajuta? Va rog...

shoniro
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Oct 28, 2017 7:28 pm
RCA 2018

#126

Dum Oct 29, 2017 7:44 am

Salutare, un soft original pentru mio 6900lm ? A fost dus intr-un service, l-au resoftat si acum nu mai merge .."cica este stricat". El fiind nou, cu lifetime map update, am decis sa o iau de la zero, ce as putea face ? Precizez ca nu il citeste pc-ul. Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 965
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 89 times
Been thanked: 237 times
RCA 2018

#127

Dum Oct 29, 2017 8:18 am

Copiaza pe card cele doua foldere,la pornire introduci cardul
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

L.E.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

johnny2007c
Mesaje: 7
Membru din: Lun Oct 09, 2017 5:14 pm
RCA 2018

#128

Dum Oct 29, 2017 7:29 pm

Se poate un soft pentru TomTom xl 4ET03? Va rog... L-am formatat din greseala si nu mai am nimic pe el! il pot arunca?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 965
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 89 times
Been thanked: 237 times
RCA 2018

#129

Dum Oct 29, 2017 7:57 pm

Instalezi in PC tomtom home,te conectezi si refaci.Harti gasesti pe forum si metoda de activare.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

johnny2007c
Mesaje: 7
Membru din: Lun Oct 09, 2017 5:14 pm
RCA 2018

#130

Lun Oct 30, 2017 5:18 pm

Multumesc Lemax55, dar cum bag hartile si cum folosesc fast activate? Ma poti indruma pas cu pas, caci nu ma pricep....Am introdus hartile intr-un folder ,,maps" creat de mine, apoi am copiat aplicatia fast activate, dar nu imi citeste hartile, imi da eroare...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1700
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 56 times
Been thanked: 196 times
RCA 2018

#131

Lun Oct 30, 2017 5:29 pm

johnny2007c scrie:
Lun Oct 30, 2017 5:18 pm
Multumesc Lemax55, dar cum bag hartile si cum folosesc fast activate? Ma poti indruma pas cu pas, caci nu ma pricep....Am introdus hartile intr-un folder ,,maps" creat de mine, apoi am copiat aplicatia fast activate, dar nu imi citeste hartile, imi da eroare...
Un mic tutorial aici:
-Sterge tot din memoria interna si conectezi la tomtom home.
-Asteapta sa primesti navcorele, se instaleaza in mem.interna.
-Deconectezi si astepti sa se deschida, dupa ce se formeaza ttgo.bif il copiezi pe card.
-Acolo trebuie sa ai :
-folderul cu harta
-fisierul ttgo.bif'(cel care s-a format acum adica ala nou)
-poti sa copiezi si fisierul meta alaturi de cele doua
-Activezi prima data navcorele (apesi 3, dar trebuie sa fii atent ce litera are mem.interna (partitie ex:I,J,K....), de exmplu daca ai litera K, apesi K si apoi enter, astepti pactarea.
-Pentru harta la fel, vezi ce litera (partitie) cardul si pactezi.
Deci pe card doar harta,ttgo.bif si meta.
Activatorul il poti rula de pe pc.dezactivezi un pic antivirusul.

Succes...

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 965
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 89 times
Been thanked: 237 times
RCA 2018

#132

Mar Oct 31, 2017 4:41 am

@johnny2007c hartile nu se copiaza in folder maps >citeste sectiunea tomtom gasesti,acolo tutoriale.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

riddick
Mesaje: 8
Membru din: Mar Sep 12, 2017 4:02 pm
RCA 2018

#133

Mar Oct 31, 2017 1:52 pm

Buna ziua , incerc sa pun backup-ul pe un mio spirit 6900 lm si am o problema ...se copiaza fffttttt greu , are vre-o 3 h de cand copiaza si nici macar nu e la jumatate...stie cineva din ce cauza merge asa greu? am incercat sa schimb cablul de date...laptopul..dar nu se schimba nimic...multumesc anticipat! mentionez ca backup-ul e de 87 mb..

riddick
Mesaje: 8
Membru din: Mar Sep 12, 2017 4:02 pm
RCA 2018

#134

Mar Oct 31, 2017 4:24 pm

S-a intrerupt la 60 % iar acum imi arata ca o sa dureze 9 h... stie cineva care este problema? Multumesc

basile27ro
Mesaje: 50
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 13 times
RCA 2018

#135

Mar Oct 31, 2017 9:33 pm

Da, flash distrus, corupt, in curs de "moarte clinica".
am patit cu un Tomtom, a si "murit" .

Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”